Over ons
161
page-template-default,page,page-id-161,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361
MADE BY BE ZIJN TWEE AMBITIEUZE, CREATIEVE DAMES DIE HELEMAAL GEK ZIJN OP ALLES WAT OP PINTEREST VOORBIJ KOMT, EN DAN VOORNAMELIJK DE PRACHTIGE TROUW- EN GEBOORTEKAARTJES. AL SNEL KWAM BIJ ONS DE VRAAG; DIT MOETEN WIJ TOCH OOK ZELF KUNNEN? WE ZIJN ERMEE AAN DE SLAG GEGAAN EN ZIE HIER; MADE BY BE!

WEDDING STATIONERY

Al helemaal hip in de USA, en in opkomst in Nederland; Wedding Stationery! Made By BE ontwerpt haar eigen wedding stationery (ook op maat) en nog veel meer om van een bruiloft een echt bijzondere dag te maken. Alles in 1 stijl, dat is de kracht van Wedding Stationery. Niet alleen een mooie uitnodiging, maar ook een ‘save the date’ kaart, een bijpassende menukaart tijdens het diner en natuurlijk confetti wanneer jullie het stadhuis uit komen.
Dus geen standaard trouwdrukwerk, maar speciaal voor jullie op maat gemaakt, super origineel!

NEWBORN CARDS

Voor het maken van Newborn Cards ben je bij Made By BE aan het juiste adres. Door onze combinatie van fotografie en design zorgen wij dat de eerste uren van jouw kindje vast worden gelegd in prachtige fotoreportage, welke foto’s vervolgens ook perfect zijn om aan de rest van de wereld te laten zien met jullie geboortekaartje.