Waarom WEL kiezen voor een trouw-album?
961
post-template-default,single,single-post,postid-961,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Waarom WEL kiezen voor een trouw-album?

De ringen om jullie vingers zijn het grote bewijs van jullie bruiloft. De trouwjurk en trouwpak hangen in de kast of op zolder. Het bruidsboeket heb je wellicht laten drogen. Maar de taart is op, het feest is geweest, de auto staat weer bij de dealer voor een ander bruidspaar, de kaart hangt misschien nog op de koelkast, de cadeautjes uitgepakt en gebruikt, de huwelijksreis in de pocket. 

Herinneringen in je hoofd, je hart vol van deze mooie dag… En dan hebben we gelukkig de foto’s nog!

Jullie trouwalbum, vol met foto’s van alles wat deze dag jullie dag maakten. Om er bij te pakken, en alles nog weer eens heerlijk te bekijken en vol van te genieten. Details en mooie momenten, emoties, van het ja-woord, al die mensen die deze dag met jullie mee gevierd hebben.

Met veel liefde en aandacht maak ik graag een trouwalbum. Voor mij klopt deze pas als het verhaal en de sfeer van de dag terug komt in de foto’s en lay-out. Ik ben daarom ook blij dat bruidsparen steeds vaker weer voor een album kiezen, in plaats van een dvd of usb die in de la verdwijnt.

Hoe groot of klein je bruiloft ook is geweest een album is altijd mooi om te hebben. Een kleiner formaat album, minder pagina’s en toch een mooi verslag van jullie ja-woord.

Familie-album

En hoe gaaf, een fotoboek van jullie familiereportage! In plaats van een aantal foto’s afgedrukt een hele selectie in een album verwerkt. Hoef je ook niet te kiezen!

No Comments

Post a Comment