Mila
936
post-template-default,single,single-post,postid-936,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Mila

De papa en mama van Mila zaten al een tijdje online te zoeken naar een kaart waar ze de naam handgeschreven konden gebruiken, maar slaagden niet in hun zoektocht. Een gesprekje aan de keukentafel volgde en zo hadden we als snel een ontwerp klaar. Grote zus kon niet wachten tot ze de naam van haar zusje zou weten en oefende daarom eerst met schrijven van haar eigen naam. Grote broer tekende hartjes die wij ook op de kaart gebruikten. Op het kamertje de kleuren roze en oker geel. Missie persoonlijke kaart is meer dan geslaagd. Het hangertje van het hartje maakt het helemaal af.

No Comments

Post a Comment