Sander & Nienke
933
post-template-default,single,single-post,postid-933,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Sander & Nienke

Een gesprekje op een beurs, werd een gesprek aan tafel bij dit bruidspaar thuis. Vooraf hadden wij in de mail al wat plaatjes ontvangen met inspiratie. Omdat wij geen kaart namaken, waren we al druk aan het brainstormen geweest. Maar een echt idee bleef nog even uit, totdat Birgit onderweg was naar het gesprek. Grappig hoe idee├źn soms uit het niets kunnen komen, ballonnen met hun namen en datum, dat was wat er op moest. Aan tafel het idee verteld, hun twee kinderen de ballonnen laten tekenen. JA!!! Dat moest het worden. Een mooie roze rode kleur kozen we verder en het werd gedrukt om een mooi structuurpapier.

No Comments

Post a Comment