Jalien Kuiers
929
post-template-default,single,single-post,postid-929,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Jalien Kuiers

Het is altijd extra bijzonder wanneer je een kaart mag ontwerpen voor vrienden. Zo ook bij deze kaart. Arjan & Roelinda hadden al een duidelijk idee wat ze wilden, maar wat ze toen nog niet wisten, was dat ze de kaart omschreven die een paar weken later door andere vrienden van ons verstuurd werd als geboortekaartje. Alles moest dus bijgesteld en omgegooid worden, met wel weer een gaaf resultaat! In eerste instantie bij voorkeur geen ’tierelantijntjes’, maar uiteindelijk toch met een stoer houten labeltje, wat goed matcht bij het bouwbedrijf van Arjan.

No Comments

Post a Comment