Maarten & Lisette
926
post-template-default,single,single-post,postid-926,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Maarten & Lisette

Na een gesprek tijdens een bruidsbeurs bij de Schildhoeve ging dit bruidspaar al met enthousiasme naar huis. Een mailtje bleef dan ook niet lang uit en een brainstormsessie met dit danspaar was snel gepland. Online hadden ze al wat uurtjes lopen zoeken naar een kaart met een stijldansend paar maar deze zoektocht liep op niets uit. Dus er werd getekend, wat uiterlijke kenmerken, de lange paardenstaart van Lisette en een bril voor Maarten, en zo ontstond er een persoonlijke portrettekening. Verder de kleuren roze en rood, een ronde uitsnede op de voorkant.

No Comments

Post a Comment