Made By BE | Tafel in de Tuin 2019
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tafel in de Tuin 2019

Wat bij ons begon als een idee, staat daadwerkelijk voor zaterdag 21 september op de agenda!

Eva en Birgit, creatievelingen, niet-stil-kunnen-zitters en doeners.

We leven in een tijd van consuminderen en ontspullen, dat tweedehands en vintage gewoon hartstikke hip zijn. We willen duurzamer leven. Beter voor het milieu zijn. Maar we willen ook wel eens iets nieuws in huis, een nieuw shirtje etc. Maar laten we eerlijk zijn, alles nieuw kopen is gewoon best duur. Alles weggooien of weggeven of naar de kringloop hoeft ook niet. Dus waarom niet je spulletjes verkopen in je tuin, er een leuk centje aan overhouden, win win.

Zo hadden wij vorig jaar bij Birgit in de tuin een marktje gemaakt, heel gezellig en vooral onderling werd er goed geruild. En een beetje verkocht, want het was 30+ graden, mensen lagen lekker in het zwembad en was het te warm om te shoppen. Wat een gesleep ook hé. Dit gaan we volgend jaar anders doen.

Zo geschiedde, er werd een datum geprikt, mooie flyer gemaakt en het werd online gezet. Wij hebben 34 andere mensen enthousiast kunnen maken mee te doen. 34 mensen, 29 adressen, meer dan 20 straten door heel Meppel! Noem het een kofferbakverkoop, een rommelmarkt of een yardsale, wij noemen het Tafel in de Tuin. Bij heel veel mensen kan je even spieken of daar net jouw schat ligt, maar wat de ander niet meer nodig heeft. Ook zijn er creatievelingen die eigengemaakte spullen verkopen, zoals zeepjes, speenkoorden en gehaakte kussens. Maak je fietstassen leeg, leen een bakfiets en ga langs alle adressen! Wij hebben er zin in.

DOWNLOAD HIER DE PLATTEGROND ALS PDF

No Comments

Post a Comment