Sander & Lisette
889
post-template-default,single,single-post,postid-889,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Sander & Lisette

Tijdens een gesprek met deze twee leuke mensen bleek wel dat ze voor de kaart niet op 1 lijn zaten. Maar dan juist de uitdaging om de wensen van beide tot 1 ontwerp te krijgen. We kletsen en keken foto’s. Sander zat een beetje op Pinterest te kijken, en kwam met het idee van het touwtje. Een aanzoek in Amerika tijdens een geweldige rondreis. Een mooie foto van deze reis. Gek op quotes. Al deze dingen brachten we samen tot deze kaart. En beiden zijn ze er helemaal blij mee! Het lusje is open, wanneer je de kaart openvouwt, komt in de lus een knoop. We are tying the knot!

No Comments

Post a Comment