Morris van Dalen
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Morris van Dalen

“Bir” wil jij in mei volgend jaar onze kaart maken? uh…. Echt? Ben je zwanger? Zo begon het op een middag toen ik mijn zoontje bij deze lieve leidster van de Pelikaan bracht. Een gesprekje bij hun aan de keukentafel wat maandjes later bracht al snel een schets voor de kaart, want ze hadden al goed in hun hoofd wat ze wilden. Een apart labeltje voor grote broer Benji. En symbooltjes, de kleur blauw komt straks op het kamertje van Morris. En deze quote, zo passend bij dit mooie gezin.

1 Comment
  • Tamara Van Dalen

    oktober 15, 2020 at 6:49 am Beantwoorden

    Ooh ik weet nog als de dag van gisteren dat ik je dat vroeg.. We zijn zo blij met onze kaart en kregen zoveel leuke complimentjes. Fijne samenwerking, top!!

Post a Comment