Merle Bongaards
801
post-template-default,single,single-post,postid-801,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Merle Bongaards

Tijdens het We Are Pregnant event van november 2018 maakten wij een praatje met de ouders. Die achteraf blijkt, heel enthousiast waren over een kaart die wij eerder hebben gemaakt en dus op de beurs hebben gezien. Voor ons was deelname aan dit event best een beetje spannend, want locatie Utrecht. Maar wij vonden dat de rest van Nederland ons Noordelingen ook maar eens moesten leren kennen. En dat afstand voor ons dus niets uit maakt (dit stel woont in Hilversum), is deze kaart het resultaat van. Een mail, een leuk telefoongesprek en veel whatsapp contact.
Het idee van de foto en de wereldkaart werd overgenomen maar verder werd het een mega persoonlijke kaart. De kleuren oker geel en roze, een boardingpass, afbeeldingen van Rio waar het voor hun begon, met allerlei andere afbeeldingen van hun gemaakte reizen. De foto maakte papa zelf van dit prachtige meisje, Merle.

No Comments

Post a Comment