Lev Bulk
760
post-template-default,single,single-post,postid-760,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Lev Bulk

Het begon met een klein gesprekje op het schoolplein “jij doet toch in geboortekaartjes”, en daarna een gesprek met een kopje thee aan de keukentafel. Op de geboortekaartjes van broers Sem en Finn waren voetjes verwerkt. Dat dit terug moest komen in de kaart van het 3e kindje stond vast. Maar hoe en wat wist mama nog niet precies. Na het bekijken van onze eerder gemaakte kaarten en nieuwe ideeën, was een ontwerp snel bedacht. Lev is geboren en er werden voetafdrukjes gemaakt. De voetjes op de kaart zijn dus zijn eigen afdrukjes, gaaf he?


No Comments

Post a Comment