Luka van Limburg
692
post-template-default,single,single-post,postid-692,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Luka van Limburg

Alle kaarten die we maken zijn unieke projecten, maar dit was toch wel een heel bijzondere! Om het geboortekaartje te ontwerpen voor je eigen zoon of dochter leek mij (Eva) altijd erg lastig, omdat er zoveel moois is en je voor jezelf natuurlijk net iets anders wil als dat wat je voor je klanten maakt. Maar al heel snel wist ik precies hoe de kaart eruit moest komen te zien, het wachten was alleen nog of het een jongen of een meisje werd. Op 2 maart is onze prachtige zoon Luka geboren, en werden de puntjes op de i gezet met dit unieke geboortekaartje!

No Comments

Post a Comment