Bas & Anouk
686
post-template-default,single,single-post,postid-686,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Bas & Anouk

Kleur kleur kleur en nog eens kleur. Met een aantal idee├źn kwam het bruidspaar bij Birgit aan tafel. Ballonnen, een foto van hunzelf, veel kleur, een eerder gemaakte kaart met aquarel achtergrond sprak ook erg aan. Alle wensen zijn in 1 ontwerp gebracht.

Net als het super leuke, vrolijke en kleurrijke stel is deze heel kleurrijk en feestelijk geworden.

1 Comment
  • Bas Hermse

    juni 13, 2018 at 7:02 pm Beantwoorden

    Op de trouwbeurs van ‘Te Gekke Bruiloft’ in Tolbert hebben we de kraam van jullie voor het eerst gezien. Hierna hebben we jullie in Assen voor het eerst gesproken, nadat wij een ontwerp voor onze trouwkaart van jullie hebben gewonnen in een pakket. Het was meteen een leuk, spontaan en informeel gesprek waarna er eigenlijk al heel snel een afspraak volgde. Tijdens deze afspraak dachten jullie heel fijn mee over onze wensen en hebben jullie er uiteindelijk een super mooie kaart van gemaakt! Ook de samenwerking om tot het eindresultaat te komen hebben wij als heel fijn ervaren! Hoe vaak we wel niet gehoord hebben: ‘Wat een super mooie kaart!’ En: Ow! Die silhouet dat zijn jullie zelf! Wat super mooi gedaan!’. Een kleine greep uit de super leuke reacties die we gekregen hebben! Lieve Birgit en Eva, super bedankt voor het meedenken en het prachtige resultaat! We hebben er van genoten! Liefs, Bas & Anouk

Post a Comment