Monique & Wouter
680
post-template-default,single,single-post,postid-680,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Monique & Wouter

Dit lieve bruidspaar ontmoetten wij tijdens een bruidsbeurs, hoe zij op slag verliefd op elkaar waren, zo waren zij ook verliefd op een kaart geworden.
Deze pasten wij aan met hun persoonlijke idee├źn en wensen. Een vlinder, bijzonder voor Monique, een prachtige verwijzing naar haar moeder. Een bankje om samen oud op te worden. En een busticket, want voor de feestgasten werd een bus geregeld!

1 Comment
 • Monique Eiting

  oktober 14, 2018 at 10:07 am Beantwoorden

  Lieve Eva & Birgit,

  Tijdens de bruidsbeurs in Witten hebben wij jullie en jullie bedrijf ontmoet. Naast dat we op jullie site al hele mooie voorbeelden van trouwkaarten hadden gezien, hadden we ook direct met jullie een klik.

  Dit resulteerde uiteindelijk in een hele mooie trouwkaart die voor ons gewoon perfect was!

  Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en de fijne gesprekken.

  liefs Monique & Wouter

Post a Comment