Sven van Dokkumburg
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Sven van Dokkumburg

De papa en mama kwamen gezellig langs om een idee te bespreken. Met alle kaarten die wij eerder gemaakt hebben en idee├źn van mama en papa zelf ontstond een idee die verder uitgewerkt werd. Reizen, olifantjes en de kleuren waren een leidraad. Omdat ze nog niet wisten of het een jongetje of meisje was, werd de kaart in twee opties gemaakt. Uiteindelijk is Sven geboren, en werd het de kaart met blauw en oker geel. Een extra kaartje voor het kraamfeest en een mooie sluitsticker maakt het allemaal af.

No Comments

Post a Comment