Niels Kingma
580
post-template-default,single,single-post,postid-580,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Niels Kingma

Oh ik weet het nog goed, Jessica (1 van mijn beste vriendinnen) komt op de koffie, en we zijn gezellig aan het kletsen. Ook over het werk van Made by BE. “Ja er staan leuke kaarten op de planning” “Nou er komt er waarschijnlijk nog 1 bij” en hup Jessica gooit een echo foto op tafel.

Wat onzettend mooi was dat. In de maanden daarna maken we een app groep en er komen allerlei ideeën. Eva gaat aan de slag met aquarel verf.

Een ticket idee, lucht, blauwtinten, vliegtuigje. 10 augustus word de kleine mooie man geboren. Wat een knapperd. Ik ga natuurlijk snel op visite met een stapel hele toffe geboortekaarten.

Jessica en Edwin, geniet van jullie kleine grote avontuur.

1 Comment
  • Jessica van Unen

    september 19, 2017 at 9:06 am Beantwoorden

    En wat ontzettend blij zijn wij met onze persoonlijke kaart. Super hoe een idee van een vliegticket ver-madebybe-t kan worden tot een origineel geboortekaartje, zonder de wensen uit het oog te verliezen en met een uitstekende eigen inschatting wat er bij ons past.

Post a Comment