Made By BE | Liam Lammertink
528
post-template-default,single,single-post,postid-528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Liam Lammertink

Niets is leuker dan kaartjes mogen maken voor familie en vrienden. Het geeft toch een speciaal gevoel als je een beetje meegenomen wordt bij de geheimpjes rondom de zwangerschap, zoals de keuze voor de naam. Uiteraard hebben wij strikte geheimhoudingsplicht, en het maakt alles net iets makkelijker bij het ontwerpen wanneer we de naam al weten. Voor Jordy & Roos was dit ook bijzonder; Jordy is een neef van Eva en ondanks dat ze een eindje weg wonen, mochten wij toch voor ze aan de slag. En niet alleen een geboortekaartje, maar we maakten ook kraambezoekkaartjes voorzien van foto, heel leuk!

No Comments

Post a Comment