Made By BE | Jack Klomp
525
post-template-default,single,single-post,postid-525,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jack Klomp

Wat blijft het ontzettend leuk om oude bekenden tegen te komen wanneer wij aan de slag gaan met geboorte- en/of trouwkaartjes! Ditmaal oud klasgenoot van Eva, Marloes. Marloes is jaren geleden al uit Meppel vertrokken en heeft vele plekken op de wereld al gezien, maar is nu gesetteld met haar man Richard in Amsterdam. Nu de komst van hun kleine mannetje in zicht was, heeft ze ons gevraagd voor het geboortekaartje; heel fijn wanneer mensen dan weer bij ons terecht komen! Na een groot deel via mail te hebben gedaan, hebben we de puntjes op de i gezet tijdens een afspraak in Meppel, met dit mooie kaartje als resultaat. Marloes & Richard, heel veel geluk gewenst met jullie mooie ventje!

No Comments

Post a Comment