Made By BE | Roy & Cindy
448
post-template-default,single,single-post,postid-448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
1 Comment
  • Cindy

    oktober 5, 2016 at 6:13 pm Beantwoorden

    We waren lang opzoek naar de kaart die echt bij ons paste! Op een bruidsevent kwamen wij de kaarten van Madebybe tegen en waren eigenlijk gelijk verkocht! De stijl van de kaarten die Eva en Birgit hadden was precies wat wij zochten en beter nog samen met hen gingen wij Onze unieke trouwkaart maken. Na een aantal weken en een paar proefdrukken later was daar de kaart die naar onze gasten verstuurd zou worden. De reacties waren heel goed en zijn nog steeds erg blij dat wij voor een unieke kaart als uitnodiging voor ons huwelijk hebben gekozen!

Post a Comment