Made By BE | Ezra Schonewille
411
post-template-default,single,single-post,postid-411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ezra Schonewille

Rohit & Myrthe leerden Birgit al kennen voor hun bruiloft, Birgit was namelijk hun trouwfotografe. Toen Myrthe zwanger was van Ezra werden we dan ook snel ingeschakeld voor het geboortekaartje. We gingen bij ze op de koffie om de wensen door te spreken en al snel werd duidelijk dat er een spetterende foto op de voorkant zou moeten komen van het complete gezin. In eerste instantie hebben we dit bedacht met een zwart-wit foto, maar toen de foto’s eenmaal gemaakt waren bleek de kleur-variant nog veel krachtiger! Wij zijn dan ook erg blij met dit mooie resultaat!

No Comments

Post a Comment