Made By BE | Martin & Leonie
408
post-template-default,single,single-post,postid-408,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Martin & Leonie

Voor de (internationale) trouwkaart van Martin & Leonie reisden we af naar het hoge noorden, Groningen. En internationaal werd het zeker, want hoewel ze woonden in Groningen, waren beiden veel te vinden op het strand bij Scheveningen (waar ook de bruiloft plaats vond), en kwamen de gasten uit de hele wereld. De trouwkaart werd gemaakt in een Nederlandse én Duitse variant, aangezien Martin uit Oostenrijk kwam en veel familie dus Duits sprak. De kaart kreeg een strandthema, met als voorkant een prachtige foto uit het archief van Leonie & Martin. Compleet met insteekkaartjes, buffetkaartjes en plaatsaanduidingskaartjes werd dit één van onze meest complete projecten!

Tags:
1 Comment
  • Anita

    december 28, 2016 at 4:54 pm Beantwoorden

    Het was echt prachtig! Alles kwam heel mooi uit. Super samenwerking was het.

Post a Comment