Steven & Leonie
394
post-template-default,single,single-post,postid-394,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Steven & Leonie

Onze allereerste trouwkaart maakten we voor dit gezellige stel uit Zwolle; Leonie & Steven. Ondanks dat we nog weinig portfolio materiaal hadden (we waren immers nog maar net begonnen), hadden zij toch het vertrouwen in ons om hun trouwkaart te maken. Birgit is op pad gegaan met Steven en Leonie om een loveshoot te doen, waarna deze kaart is ontstaan. Een enkele kaart met alleen het noodzakelijke aan informatie, zonder poespas. De kaarten werden verstuurd in kraft-enveloppen, wat het geheel helemaal af maakt.

Tags:
1 Comment
  • Leonie Lantink

    september 19, 2017 at 9:49 am Beantwoorden

    het was een super leuke dag! erg ongedwongen en relaxte sfeer zorgde ervoor dat we echt op de kaart staan zoals we zijn. dit wilden we ook erg graag, en kregen we ook terug van onze gasten!
    de communicatie verliep soepel en er werd goed geluisterd naar onze wensen! Zo blij met het resultaat!

Post a Comment