Made By BE | Julie Feringa
342
post-template-default,single,single-post,postid-342,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Julie Feringa

Terwijl wij bezig waren met de trouwkaart voor Harold & Esther waren ze al in verwachting van Julie, en vertelden ze ons al dat wij ook het geboortekaartje mochten verzorgen. We hebben dan ook direct gekeken naar een mogelijkheid om de trouwkaart en het geboortekaartje in dezelfde stijl te houden. En dat is gelukt! Uiteraard wel iets andere kleuren, maar de basis is gelijk; pakkende teksten en woorden op de voorkant, een mooie foto aan de binnenkant. Wat leuk dat we dit voor jullie mochten doen!

1 Comment
  • Esther Feringa

    februari 23, 2017 at 8:39 am Beantwoorden

    Bedankt voor dit prachtige geboortekaartje. We wisten al snel dat we geen ‘poezelig’ geboortekaartje wilden maar juist ook het stoere van een meisje wilden belichten. Het brainstormen samen was heel gezellig, wat echt heeft bijgedragen aan deze prachtige kaart!

Post a Comment