Made By BE | Noan de Jong
333
post-template-default,single,single-post,postid-333,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Noan de Jong

Birgit: “Op 3 mei 2016 is mijn tweede zoontje Noan geboren. Tijdens mijn zwangerschap was ik al snel met het ontwerp van de kaart bezig. Ik denk dat Eva wel een beetje gek van mij werd, want ik overspoelde haar via de app met foto’s en ideeën. Toen ik een dekentje en een broekje kocht met een super lief stofje waarop ook een beertje stond, wist ik dat dit beertje op de kaart moest. Ik tekende het na, en het werd door Eva verder bewerkt. De kleuren groen en geel komen terug op zijn kamer. Uiteindelijk is het ontwerp geheel iets anders geworden dan alle plaatjes die ik haar gestuurd had.”

Made by BE_2016-07-30_015

1 Comment
  • Remco

    september 16, 2016 at 9:36 am Beantwoorden

    Eva en Birgit hebben er samen wat moois van gemaakt, en de kaart staat nog steeds in huis te pronken!

Post a Comment