Made By BE | Iza Zwols
329
post-template-default,single,single-post,postid-329,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Iza Zwols

Birgit: “Ik leerde Marieke kennen tijdens onze gezamenlijke centering pregnancy groep. Allebei waren we op 2 mei uitgerekend. Tijdens een avond kwamen we in gesprek over mijn werk en een afspraak was snel gemaakt. Na heel veel leuke idee├źn kwam er een ontwerp tot stand met foto aan de voorkant en tekst op de achterzijde. Na het zien van de houten tag was Marieke om, die moest er bij met een roze lintje. De kleuren van Iza haar kamertje komen terug op de kaart. Eva tekende/schreef zelf de naam en scande deze in. Het was nog even spannend wie de foto zou gaan maken, ik zelf of iemand anders, maar omdat ik zelf beviel van mijn zoontje op 3 mei, hebben we Dorieke Zevenberg, een collega fotograaf de foto laten maken.”

Made by BE_2016-07-30_009

No Comments

Post a Comment