Made By BE | Jinthe Metz
325
post-template-default,single,single-post,postid-325,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jinthe Metz

Begin van dit jaar kregen wij via Facebook een berichtje van Marianne; ze was op dat moment 29 weken zwanger en had via vrienden ons wel eens voorbij zien komen. Ze wilde graag wat meer informatie over geboortekaartjes en aangezien ze in Hoogeveen woonden was het voor Eva ideaal om hier een keer aan het einde van de middag langs te gaan om hun wensen te bespreken. Hun voorkeur ging uit naar een strakke, eenvoudige kaart maar wel met een unieke touch; zo bedachten we om een hartje uit hout te laten maken en deze op de voorkant van de kaart te plaatsen. Doordat de kaart verder heel clean gehouden is, heeft dit een heel gaaf resultaat!

No Comments

Post a Comment