Made By BE | Chloë Hoogland
320
post-template-default,single,single-post,postid-320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Chloë Hoogland

Eva: “John en Marloes (de papa en mama van Chloë) zijn goede vrienden van me. Aangezien Marloes al behoorlijk onderweg was in haar zwangerschap en ik nog niets had gehoord over het geboortekaartje ging ik er vanuit dat ze al iets geregeld had. Maar toen ik haar sprak op de Weekend Market in december, zei ze; ‘we moeten snel even afspreken, dan kunnen we het ook nog even over het geboortekaartje hebben’. Er ontstond toch wel een lichte paniek bij mij, aangezien ze 10 januari al uitgerekend was. Maar door snel te schakelen waren we het al snel eens over hoe de kaart eruit moest komen te zien en hadden we het ontwerp al helemaal klaarstaan toen Chloë op 1 januari geboren werd. Welkom kleine meid!”

No Comments

Post a Comment