Housewarming Ellen
314
post-template-default,single,single-post,postid-314,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Housewarming Ellen

Ook voor een uitnodiging voor een feestje met Brabantse gezelligheid deinen wij niet terug! Nadat we de uitnodiging voor Mark & Lisa hadden gemaakt, kregen we al snel een verzoek van Ellen, een vriendin van Mark & Lisa. Ik (Eva) had Ellen al gesproken op de Boerenovertrek (een geweldig feestje, Google het maar eens) van Mark & Lisa en we hadden het al even gehad over de mogelijkheden. Daardoor konden we ook snel schakelen via de mail en hebben we de uitnodigingen van Ellen mogen maken met dit kei-gave resultaat!

No Comments

Post a Comment