Made By BE | Harold & Esther
310
post-template-default,single,single-post,postid-310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Harold & Esther

Wij ontmoetten dit bruidspaar op een trouwbeurs op het Veenpark Emmen. Een super enthousiaste Esther. Een poosje later spraken wij af en hadden een erg leuk gesprek voor de kaart. Een geweldige foto kregen wij toegestuurd die zij al hadden laten maken. Kijk ook even bij de New Born cards, daar vind je een geboortekaart van hun dochter Julie, in de stijl van deze trouwkaart.

Tags:
1 Comment
  • Esther Feringa

    februari 23, 2017 at 8:42 am Beantwoorden

    Wat zijn we blij met jullie! Jullie hebben echt de perfecte trouwkaart gemaakt! Geen 13-in-een-dozijn maar uniek, zoals elk stel, elk mens. We hebben alleen maar positieve reacties gehad, vooral ook in combinatie met het geboortekaartje dat ook van jullie hand komt.

Post a Comment