Made By BE | Annemieke & Mark
308
post-template-default,single,single-post,postid-308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Annemieke & Mark

Eva: “We leerden Annemieke en Mark kennen tijdens de Open Trouwdag bij het Veenpark in Barger-Compascuum. Ondanks dat dit niet hun trouwlocatie werd, vonden ze het toch leuk om even te gaan kijken; gelukkig maar, want hier maakten we voor het eerst kennis met elkaar! Een paar weken later ben ik bij Mark en Annemieke thuis geweest in Sleen om de wensen en idee├źn voor hun trouwkaart te bespreken. Annemieke is een erg creatieve dame, maar nadat ze voor de geboortekaartjes van hun tweeling de complete familie aan het knutselen had gezet, was het ditmaal tijd voor een professionele aanpak, aldus Mark. Samen hebben we flink gebrainstormd en inspiratie opgedaan op onder andere Pinterest. Na een tijdje had ik wel een goed beeld van wat Annemieke en Mark in hun hoofd hadden en ben ik thuis aan de slag gegaan. Een foto op de kaart van zichzelf wilden ze liever niet, dus hebben we gekozen voor een gave quote die ze voorbij hadden zien komen op onze wedding ansichtkaarten. Ik ben in ieder geval erg tevreden met het resultaat!”

Tags:
No Comments

Post a Comment