Roos & Dennis
304
post-template-default,single,single-post,postid-304,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Roos & Dennis

Voor Roos & Dennis was 1 ding al heel snel duidelijk; ze hadden als themakleur ROOD en wilden dan ook graag een rode trouwkaart! Het ontwerp was al helemaal klaar (en behoorlijk rood) toen we aan de slag gingen met de loveshoot. Nadat Roos & Dennis hun favoriete foto voor de kaart hadden uitgekozen bleek dat hele rode toch niet meer zo goed te passen, haha! We hebben de kaart dan ook nog iets bijgeschaafd en alleen de rode accenten bleven over. Maar wat een gave kaart is het geworden!

Tags:
1 Comment
  • Roos de Jonge - van Venrooij

    september 16, 2016 at 9:15 am Beantwoorden

    Na veel gepuzzel en ontwerpen verder kwamen we samen met Eva uit op deze kaart! Dit mede omdat wij deze foto zo ontzettend mooi vonden die Birgit had gemaakt in de love shoot! Al met al een kaart geworden waar wij heel blij mee zijn en veel leuke reacties op hebben gehad!
    Wij vonden het fijn dat naar onze wensen werd geluisterd en ondanks dat t even tijd kosten om de “perfecte” kaart voor elkaar te krijgen we dit super hebben kunnen doen samen met Eva en Birgit!!

Post a Comment