Made By BE | Mason Satoor de Rootas
302
post-template-default,single,single-post,postid-302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mason Satoor de Rootas

Birgit: “De ouders van dit prachtige mannetje ken ik doordat ik in 2013 hun bruiloft mocht fotograferen. Eind vorig jaar stuurde ze mij een berichtje, ze waren zwanger van hun tweede kindje en vroeg informatie over een geboortekaart, of ik die wilde maken. Natuurlijk! Na dat ik een tijdje niets gehoord had stuurde ik een berichtje. Wat ik als reactie terug kreeg had ik niet zien aankomen. Bij haar was een agressieve vorm van borstkanker geconstateerd en hun zoontje zou met een keizersnede eerder gehaald worden, zodat na herstel van de mama de behandeling spoedig zou kunnen gaan beginnen. Wat een nachtmerrie. Ik wees ze op Earlybirds, en mocht een paar dagen na de geboorte van Mason zelf heen om foto’s te maken, en we mochten tevens het geboortekaartje voor dit mannetje verzorgen! Met Mason gaat alles goed en is sinds 24 maart lekker thuis. Ik wens jullie heel veel geniet momentjes van jullie mooie zonen, en alle sterkte en kracht voor wat komen gaat.”

No Comments

Post a Comment