Joran & Esther
1452
post-template-default,single,single-post,postid-1452,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Joran & Esther

Dit stel kwam tijdens een trouwbeurs met ons kletsen. Na een leuk gesprek en een mailtje werd een brainstorm afspraak gepland. Ze hadden online wel al wat gevonden en iets besteld, maar het was het toch net niet. Hun wensen combineerden met onze input, de bloemen werden toegevoegd die hun geboorte bloemen zijn en een kaartje met kleuren voor de dress code, die weer een linkje heeft naar het werk van de bruidegom.

Wij houden van die knipoogjes naar hun persoonlijkheid.

No Comments

Post a Comment