Eddy & Gerlinde
1439
post-template-default,single,single-post,postid-1439,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Eddy & Gerlinde

Dit bruidspaar ontmoetten wij tijdens een trouwbeurs, na een leuk gesprek werd die dag eigenlijk al gelijk de fotografie vastgelegd en later kregen wij ook de vraag om de trouwkaart te ontwerpen. Een brainstorm gesprek werd een geweldige idee. Het aanzoek op het strand bij ondergaande grond was de inspiratie voor het ontwerp. Birgit ging aan de slag met aquarel verf en schilderde de kleuren van het aanzoek door middel van een foto zo goed mogelijk na. Eva ging aan de slag met het ontwerp een trouwlogo, een duidelijke strakke tekst in de kaart, rust maar krachtig, de voorkant een aparte vorm, welke weer past bij het verhaal hoe deze twee lieve mensen elkaar ontmoet hebben. Een prachtige kaart!

No Comments

Post a Comment