Tips voor geboortekaartjes!
1411
post-template-default,single,single-post,postid-1411,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Tips voor geboortekaartjes!

Een geboortekaartje is de manier om te laten weten dat jullie papa en mama zijn geworden en trotste ouders zijn van jullie zoon of dochter. Tijdens je zwangerschapsverlof ben je vast druk met het klaarmaken van het kinderkamertje, spulletjes kopen en lekker niets doen! En… het uitzoeken van het mooiste geboortekaartje dat er is. Wij geven je graag wat tips voor het uitzoeken van het kaartje.

  • Denk na wat jullie qua teksten op de kaart willen hebben. Veel tekst is niet nodig, maar wat er op staat moet natuurlijk goed zijn. Namen van het kindje, jullie contactgegevens, datum, lengte, gewicht tijd, een lief klein gedichtje.
  • Pssssst! Weten jullie of het een jongen of een meisje wordt? Het is handig voor ons om dit te weten en mee te denken met de kleuren etc. Wij zijn heel goed in geheimpjes bewaren, dus wij zullen ons mondje goed dicht houden over geslacht en de naam.
  • Kijk alvast hoeveel kaarten je nodig bent en verzamel de adressen bij elkaar.
  • Wij kunnen de enveloppen eerder bij je thuis bezorgen dan de kaart zodat je de enveloppen al kan voorzien van de adressen. Gebruik een mooie zwarte fijnschrijver, dit ziet er het mooiste uit.
  • Wil jij een foto op de kaart van jullie kindje, dan raden wij aan om een afspraak voor de fotoreportage te maken op de 3e of 4e dag na de geboorte. De eerste drukte is een beetje voorbij en de kleine is dan ook wat gewend.
  • Te veel ideeën? Maak een moodboard op Pinterest, wij kunnen met jullie pins een opzet maken en jullie wensen combineren.

Wanneer jullie besloten jullie kaart door ons te laten ontwerpen spreken we eerst af om jullie wensen door te nemen, handig is dan als jullie alvast over bovenstaande hebben nagedacht. Daarna volgt een voorstel ontwerp over de prijs. Na akkoord gaat Eva aan de slag met het ontwerp. Eerst zullen we de uitgerekende data etc gebruiken en bijvoorbeeld een voorbeeldfoto. Na de geboorte ontvangen wij graag een berichtje met de juiste gegevens [naam, datum, gewicht, lengte etc] Wanneer een foto gewenst is zal Birgit met jullie een afspraak maken om foto’s te komen maken. Eva zal een laatste definitieve versie van het ontwerp ter controle via whatsapp sturen en na akkoord gaat het naar de drukkerij. Voordat het drukwerk aan jullie word gegeven controleren wij dit eerst. Natuurlijk is het mooi het kaartje zo snel mogelijk naar de geboorte te versturen, maar wanneer we een foto van jullie wonder gebruiken duurt het natuurlijk iets langer dan een paar dagen. Houd er rekening mee dat tegenwoordig het heel normaal is om binnen 1 tot 2 weken de kaarten te versturen.

No Comments

Post a Comment