Tips voor de trouwkaart!
1402
post-template-default,single,single-post,postid-1402,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Tips voor de trouwkaart!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Willen jullie zelf een trouwkaart ontwerpen en hebben jullie daar hulp bij nodig dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Van ons hier onder een aantal tips.

Tijd

Meestal wordt de kaart 6 weken voorafgaande jullie grote dag verstuurd. Er gaat veel tijd zitten aan het maken van jullie trouwkaart, denk aan het ontwerp, het maken van eventueel een loveshoot, en de foto hiervoor uitzoeken, bedenken van teksten, correcties, levertijd bij de drukkerij, schrijven van de enveloppen en natuurlijk als laatste de verzendtijd. Begin dus op tijd zodat het geen last minute klus wordt.

Tekst

Wij zelf houden van pakkende korte teksten. Datum, jullie namen en de praktische informatie, zoals de locatie en de tijden. Een persoonlijke tekst maakt het af. Lievelingszin uit een liedje of een mooie quote.

Aantal

Verzamel van te voren de adressen en tel hoeveel kaarten jullie nodig zijn. Wellicht hebben jullie onderscheid tussen daggasten en avond feest gasten. Altijd goed om een aantal kaarten extra te bestellen, voor jullie zelf, mensen die jullie wellicht nog ontmoeten of vergeten zijn.

Budget

Vaak horen we toch dat de kosten verkeerd geschat worden. Denk hier van te voren over na. Een kaart bij de boekhandel kost ook al gauw twee tot drie euro. Jullie maken met ons een maatwerk kaart, een unieke kaart die niemand anders heeft.

Inspiratie

Van te voren is het leuk om alvast zoveel mogelijk idee├źn te verzamelen. Kijk wat jullie mooi vinden, wat past bij jullie dag, hebben jullie een bepaald thema en is het leuk om dit ook door te voeren in de kaart. Met jullie wensen gaan wij dan aan de slag, wij houden hier natuurlijk rekening mee, maar voegen ook een vleugje Made by BE toe.

Afspraak

Willen jullie door ons jullie kaart laten ontwerpen, spreken we af om jullie wensen door te nemen. Verzamel bovenstaande informatie alvast voor het gesprek. Denk dus na over het gewenste formaat, enkel of dubbel, kleur envelop. Dit is een richtlijn, aan de hand hiervan kan Eva als grafisch ontwerper en Birgit met haar creatieve brein jullie wensen hanteren maar zal ook een stukje ontwerp vrijheid nodig hebben.

Ontwerp

Jullie ontvangen na ons gesprek een voorstel over de prijzen. Na akkoord gaat Eva aan de slag met het ontwerp en plannen jullie eventueel een loveshoot met Birgit. Jullie zullen in de tijd van het ontwerp regelmatig contact hebben met ons.

Resultaat

Wanneer jullie akkoord zijn ontvangen jullie een proefdruk. Dit kan van 1 dag tot 2 weken zijn en heeft te maken met verschillende druktechnieken.

Levering

Wij controleren het drukwerk voordat jullie dit ontvangen. Als alles akkoord is kunnen jullie het drukwerk bij ons ophalen of wij kunnen dit aangetekend versturen.

No Comments

Post a Comment