Abel Oostendorp
1396
post-template-default,single,single-post,postid-1396,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Abel Oostendorp

Na een telefoongesprek met uitleg volgde een email met de wensen van de papa en mama. Wij gingen hiermee aan de slag en stuurden een eerste ontwerp. Een bericht terug volgende al snel want de baby was al geboren. Het was nog even wachten op de tekening welke op de voorkant zou komen en toen ook deze ontvangen was pasten we de achterkant aan met alle gegevens. Wat een prachtige tekening, als je ouders een zelfoogsttuin hebben, je papa Boer Sil is (www.boer-sil.nl) en ze rossig haar hebben, tjah dan wordt je in de rode kool geboren┬á😉­čśë

De tekening is gemaakt door Karin Kers. We wensen je mooie jaren op de boerderij Abel!

No Comments

Post a Comment