Vie Brouwer
1389
post-template-default,single,single-post,postid-1389,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Vie Brouwer

Met de papa en mama van Vie hadden we eerst per telefoon contact, daarna via de whatsapp. Wat berichtjes heen en weer, maar het ontwerp was bij mama al duidelijk.

Dit zijn de wensen, deze tekstjes, maar we weten nog niet of het een jongen of meisje is. Dus het ontwerp werd gemaakt, in een roze en blauwe kleur. Wij voegden nog even een Made by BE sausje toe aan de idee├źn en toen was het ontwerp al snel klaar en was het wachten op geboorte nieuws. Dat volgde al snel daarna, een meisje, Vie! Nadat wij de tekening hadden ontvangen die gemaakt is nav een foto van Vie met haar broertje en zusje konden wij aan de slag, juiste data, tijd, gewicht etc er in en bestellen maar.

No Comments

Post a Comment