Ava Hoeve
1376
post-template-default,single,single-post,postid-1376,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Ava Hoeve

Dat de papa en mama van Ava blij zijn is wel te zien aan deze feestelijke geboortekaart. De diertjes vieren al een feestje.

De konijn en olifant waren inspiratie. Bij een workshop maakte mama een bord met dit plaatje er op. We gebruikten de diertjes maar gaven er nog wel een eigen draai aan, door de hartjes ballonnen in te kleuren met aquarel vlekjes. Op de achterkant maakte de tekening het kaartje compleet. Een mooie roze verloop werd gekozen, we gebruikten lettertypes van de trouwkaart van papa en mama. Marco en Marjolein, dat jullie er elke dag maar een feestje van maken!

No Comments

Post a Comment