Puck van Limburg
1349
post-template-default,single,single-post,postid-1349,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Puck van Limburg

Niets is bijzonderder om te ontwerpen, dan het geboortekaartje van je eigen wondertje. Toen ik (Eva) zwanger bleek van ons tweede kindje, ben ik al snel weer achter de computer gekropen om een ontwerp te maken voor het geboortekaartje. Als professioneel kaartjesontwerper kon ik natuurlijk niet weg komen met een ‘gewoon’ geboortekaartje, maar wilde ik er graag iets heel bijzonders van maken. En dat is gelukt; een drieluik kaart met gouden foliedruk, samen met een houten kaartenhouder werd deze in een tissuepapiertje en bijpassende sluitsticker in een doosje verpakt, welke vervolgens ook weer met een speciale adressticker afgesloten werd. Leuk detail; de print van het geboortekaartje (handgeschilderd) pronkt ook als xxl behang op het kamertje van Puck!

No Comments

Post a Comment