Basiszaden.nl
1272
post-template-default,single,single-post,postid-1272,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Basiszaden.nl

Eva’s buren besloten onlangs om voor zichzelf een webshop op te zetten voor tuinzaden; basiszaden.nl. Ze verkopen een breed assortiment aan voornamelijk groente, kruiden en bloemenzaadjes, allemaal onder het motto “Alles wat je aandacht geeft, bloeit”.

Want voor maar een paar euro heb je elk jaar een compleet nieuwe bloementuin (ook leuk voor het vullen van vazen) en een gevulde vriezer. Een zakje groentezaad voor zomerwortelen koop je voor de prijs van een bos wortelen in de supermarkt. En het spreekt voor zich dat je met een zakje groentezaad heel wat meer bossen wortelen kunt kweken. Je bepaalt zelf welke groenten en kruiden je kweekt en hoeveel. Ben je dol op courgette? Dan kweek je er een paar extra. 

Erik en Gea maakten voor Basiszaden.nl ook een bewuste keuze voor “terug naar de basis”. Oude rassen, die tegen een stootje kunnen en decennia lang in stand zijn gehouden door de tuinders zelf. Deze rassen zijn dus ook met zorg gekozen en zijn absoluut GMO-vrij.