Lynne Bongaards
1260
post-template-default,single,single-post,postid-1260,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Lynne Bongaards

Voor een super leuk reislustig stel uit het westen van het land mochten wij opnieuw een geboortekaart maken. Zo leuk als mensen bij ons terug komen. We appten er met z’n vieren druk op los, en de papa en mama gingen heerlijk aan het brainstormen.

Na een tijdje waren de idee├źn rond, op de voorkant een foto, welke de papa zelf maakte. In de binnenkant een stukje van hun reisverhaal. En nu gaan ze met zijn viertjes vast nog veel van de wereld zien!

No Comments

Post a Comment