Evi Zwols
1253
post-template-default,single,single-post,postid-1253,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Evi Zwols

Haar grote zus en broer gingen al voor, een kaart voor kleine zus Evi kon niet uitblijven.

We legden de eerder gemaakte kaarten bij elkaar, kozen voor een ander formaat. Mama had een kleur in gedachten, welke mooi bij een winter baby past en met deze uitgangspunten gingen we aan de slag. Al heel snel was daarom het ontwerp al klaar. In plaats van een mooi lintje werd de foto nu met een paperclip aan de kaart bevestigd. En zo heeft Evi helemaal haar eigen kaart maar toch passend bij de kaarten van haar zus en broer.

No Comments

Post a Comment