Beeldige Buik in het bos
1226
post-template-default,single,single-post,postid-1226,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Beeldige Buik in het bos

Joan en Femmy stonden na 5 jaar opnieuw voor mijn camera, in 2015 fotografeerde ik hun bruiloft. Nu wilden ze graag een Beeldige Buik reportage. We spraken af bij de parkeerplaats van het Staphorster bos, en hadden beiden hetzelfde idee; op naar het plekje waar we destijds hun trouwfoto’s hadden gemaakt. 
Het was prachtig weer, een heerlijk herfstzonnetje en niet koud, dus de jas kon lekker uit. Het was zo mooi in het bos, de kleuren van de herfst, het licht. We liepen een klein rondje door het bos om bij de zwemplas te eindigen, maar er waren zo veel mensen bij de plas dat we daar het fotograferen lekker overgeslagen hebben. Maar met een camera vol foto’s ging ik naar huis, met een big smile. En kijk dan; hoe gaaf is het geworden! Weinig bewerkingen, geen filters, deze kleuren recht uit de camera. Hoe mooi. Ik ben er erg blij mee. Over een paar weekjes als de baby geboren is spreken wij opnieuw af. Dan een heerlijke relaxte new born shoot bij hun thuis, ik kijk er nu al naar uit. 

No Comments

Post a Comment