Simon & Clarissa
1222
post-template-default,single,single-post,postid-1222,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Simon & Clarissa

Dit bruidspaar won tijdens een trouwbeurs begin dit jaar het ontwerp voor een trouwkaart. We mailden en appten, want ook door de lockdown spraken we niet live af. Door middel van voorbeeldjes en een duidelijke mail met wensen kwamen we tot een mooi ontwerp. Wij vinden live afspreken altijd heel leuk en gezellig, maar hebben wel gemerkt dat telefonisch en per mail veel te bespreken is. Al zien we jullie wel graag live hoor, toch persoonlijker.

Tags:
No Comments

Post a Comment