Ido & Annemiek
1218
post-template-default,single,single-post,postid-1218,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Ido & Annemiek

De datum was geprikt, 27 juni 2020, de save the date was maanden daarvoor al verstuurd. En toen kwamen de RIVM regels en werd er voor gekozen de bruiloft te verzetten naar september. Een nieuwe save the date kaart werd verstuurd, en daarna een prachtige kaart met bloemen uit het seizoen juni, hun eerste trouwdatum. Er werd door de ceremoniemeester een kaart gemaakt in stijl van de trouwkaart. Het coronakit kaartje maakte het helemaal af.

Iedereen handgel, een handschoen om te feliciteren, bellenblaas, een eigen pen en een pepermuntje. Hoe leuk gedaan!

Tags:
No Comments

Post a Comment