Mees Hermse
1215
post-template-default,single,single-post,postid-1215,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Mees Hermse

Na de trouwkaart van papa Bas en mama Anouk die heel kleurig was, mochten wij nu een kaartje maken voor hun kindje. Wat is dat toch altijd een eer als mensen bij ons terug komen.

Opnieuw kleur, en ze hadden tijdens een reis in Thailand een mooie kaart met een olifantje gekocht. Dit olifantje moest een plekje terug krijgen in de kaart. En ze wilden graag iets met ballonnen, ook dit kwam dan terug uit hun trouwkaart. Het idee was om van ieder een vingerafdruk te gebruiken als ballon, maar na dat het kindje was geboren werd dit geskipt, helemaal in de wolken van hun zoon Mees. Een heel persoonlijk kaartje, mooie kleuren, het olifantje en de ballonnen.

1 Comment
  • Anouk

    juli 18, 2023 at 6:48 pm Beantwoorden

    Zat even te neuzen op jullie website en zag ons mooie kaartje weer voorbij komen! Zo zo zo ontzettend blij en dankbaar voor de (inmiddels) 4(!) unieke, persoonlijke kaarten die jullie voor ons hebben gemaakt!

Post a Comment