Pieter Meijer
1208
post-template-default,single,single-post,postid-1208,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Pieter Meijer

Eerder mochten we al een kaart maken voor grote zus Emily met handgeschreven kalligrafie door een tante, en nu kwam er een broertje bij; Pieter. Opnieuw aan tante de eer om mooi te schrijven en aan ons om de kaart klaar te maken voor drukwerk. Tijdens een videogesprek in lockdown periode spraken we over de kleur en het soort papier. Heel leuk om ook op deze manier een ontwerp te kunnen overleggen. Na het sturen van een proefdruk werd er nog wel even voor een ander papiersoort gekozen, dat kun je toch beter bepalen door het echt even te zien en in handen te hebben.

Na het wachten op baby nieuws, werd de kaart besteld. En kijk hoe gaaf. De kaart van zus Emily, wit met hartjes, en de kaart van Pieter, donkerblauw met sterretjes.

No Comments

Post a Comment