Kussengevecht
1028
post-template-default,single,single-post,postid-1028,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1361

Kussengevecht

Lieve allemaal, 

Wat een rare tijden. Onwerkelijk en niet te bevatten. Het voelt voor mij nog als een zaterdag, een heeeeele lange zaterdag.
Ik werkte al vanuit huis, dus dat ben ik wel gewend, maar nu de kinderen niet naar school en/of naar de opvang gaan is het wel even anders. Er moeten schoolwerkjes gedaan worden maar wij hebben de afgelopen dagen veel geknutseld. 

Remco heeft overdag mijn kantoor ingepikt, hij werkt tot 16 uur om zijn uren te maken en daarna kruip ik een poosje achter de computer, tot hij en de jongens mij roepen voor het eten. 
Ik heb wel opdrachten moeten afzeggen, hopelijk als alles “normaal” is gaan wij deze opnieuw inplannen. Vandaag de laaste fotoreportage afgehandeld, en dan ligt het toch wel even stil. Maar goed, omdenken, de extra tijd maar gebruiken voor dingen die bleven liggen. En om een lang verhaal kort te maken, is dat, blogjes schrijven. 
Begin maar met deze blog. Familie reportage op bed met veel knuffelen en KUSSENGEVECHT. Het was echt super leuk om vast te leggen.
Die koppies van die twee kinderen, op het grote bed gek doen met papa en mama. 
En daarom…. hoe leuk om juist nu ook te doen met je gezin, partner, kinderen. Even iets geks tussendoor, leg alles even neer, maar pak die kussens, en gooien maar!

Verstoppertje in het donker is hier ook een dikke hit. Alle lampen uit en verstoppen maar. Have fun, stay save.

Liefs Birgit

No Comments

Post a Comment