Made By BE | Tafel in de Tuin 2020
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tafel in de Tuin 2020

Na een erg geslaagde editie in september 2019 met meer dan 30 deelnemers op 28 adressen door 20 straten in Meppel, waren wij begin dit jaar enthousiast om 2 nieuwe data te prikken. De aanmeldingen kwamen binnen en het zag er weer veelbelovend uit. Helaas, door de corona maatregelen hebben wij de datum in mei moeten annuleren. 

Nu, in overleg met de gemeente gaan we opnieuw aan de slag; 15 augustus en 19 september staan ingepland! We hebben groen licht om dit te laten plaats vinden, natuurlijk wel met in gedachten de RIVM richtlijnen; 1,5 meter afstand houden! 

De aanmeldingen komen al weer binnen, de interesse is groot. Mensen hebben hun huis kunnen opruimen deze maanden en hebben zin om deze spulletjes te gaan verkopen. Op facebook is er al veel aangegeven dat mensen Tafel in de Tuin willen bezoeken. We hebben allemaal zin om iets leuks te doen in de komende maanden waarvan veel mensen in plaats van een vakantie over de grens lekker in Nederland blijven. Geen Donderdag Meppeldagen, die we allemaal erg gaan missen. Laten we er allemaal iets leuks van maken.

Voor wie Tafel in de Tuin nog niet kent, het begon 2 jaar geleden met een mini rommelmarktje bij Birgit in de tuin. Een erg leuke dag, maar dit kan anders. Er haakten dus een 30 personen aan die ieder in hun eigen tuin of oprit hun spullen verkochten. Van tweedehands kleding en spullen tot zelfgemaakte items. 

Noem het een kofferbakverkoop, een rommelmarkt een yardsale, wij noemen het Tafel in de Tuin. Bij deze mensen kun jij kijken of daar net jouw schat ligt, maar wat de ander niet meer nodig heeft. Maak je fietstassen leeg, leen een bakfiets of doe toch een rondje met de auto, en ga langs de vele adressen! Wij hebben er zin in.

Na de deadline voor inschrijving (15 juli & 17 augustus) komt er snel een online plattegrond met alle deelnemende tuinen. We willen ook in kaart gaan brengen bij welke tuin je wat kunt scoren, zodat jij jouw perfecte route kunt uitstippelen. 

Wil je mee doen?

Helaas kan je je voor de augustus-editie niet meer aanmelden. Wil je mee doen aan de september-editie? Geef je dan voor 17 augustus op, door een email te sturen naar info@tafelindetuin.nl. Vermeld hier je naam, adres, en mobiele telefoonnummer. Wat je verkoopt ben je vrij in, het is wel de bedoeling om in je eigen tuin en/of oprit te blijven. Je mag niet op de stoep, parkeerplaatsen of speeltuinen een rommelmarkt gaan opzetten. Met iemand samen in 1 tuin verkopen mag wel.

Download hier de plattegrond van de 15 augustus editie

Tafel in de Tuin vindt plaats van 10.00 – 15.00 uur, door heel Meppel. Als deelnemer kan je ervoor kiezen om één van beide data deel te nemen, dan zijn de kosten € 7,50. Wanneer je ervoor kiest om beide data in 2020 mee te doen, betaal je totaal € 10,00. Inschrijven kan door te mailen naar info@tafelindetuin.nl. Mocht je nog vragen hebben, kan je via die weg ook altijd even contact met ons opnemen.

Wat krijg je voor je inschrijfgeld?
> een social media beeld om jouw deelname aan Tafel in de Tuin kenbaar te maken
> vermelding op de plattegrond met deelnemende adressen, welke o.a. door middel van flyers verspreid wordt via deelnemers en overige verspreidingspunten in Meppel
> per editie 25 flyers met de plattegrond

> PDF printable met de RIVM richtlijnen, om uit te printen en op te hangen bij jouw kraampje

No Comments

Post a Comment